Echipaj SMURD, misiune de salvare cu pistolul la tâmplă

Membrii unui echipaj SMURD, solicitat în cazul unei femei de 70 de ani aflată în stop cardio-vascular, au fost amenințați cu pistolul de fiul pacientei, acesta transmițându-le că vor muri și ei în cazul în care mama sa nu va supraviețui.  

Marţi seară, echipajul SMURD Bradu a fost solicitat la o intervenţie pe Exerciţiu, la blocul D3. Acolo au constatat că o femeie este în stop car­­dio-respirator. Imediat s-a trecut la proce­du­­rile de resuscitare şi au chemat medicul. Dispeceratul a trimis în sprijin ambulanţa TIM. Când echipajul a intrat în casă, ruda pacientului i-a aliniat pe toţi, ameninţându-i cu arma, spunându-le că, dacă moa­re femeia, mor şi ei, scrie curier.ro.

Citește și: Raed Arafat, moment istoric. Mesajul pe care îl transmite românilor - EXCLUSIV

Bărbatul, cadru activ, cu multe misiuni în Af­­ganistan, le spunea paramedicilor că a omorât 100 de oa­meni şi că nu mai contează alte patru, dar el are o singu­ră mamă. 

În final, bărbatul a fost încătuşat de poliţişti, cercetările în acest caz fiind în curs de derulare. Mama sa a supraviețuit, dar se află internată în secţia Neurologie a Spitalului Judeţean Argeș, cu seche­le AVC.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel