Echipaj SMURD, implicat într-un accident rutier

Un echipaj SMURD a fost implicat, vineri, într-un accident rutier în localitatea Călugăreni de pe raza comunei Adâncata, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, scrie Agerpres.

UPDATE 18:50 - Opt victime au ajuns vineri la spital în urma unui accident produs pe DN29A, pe raza comunei Adâncata, în care a fost implicat un echipaj SMURD care transporta un pacient spre Suceava, a declarat, pentru AGERPRES, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Ion Burlui. Potrivit sursei citate, în autospeciala SMURD se aflau cinci persoane, respectiv doi paramedici, şoferul, un pacient în vârstă de 12 ani şi mama acestuia.

Pacientul din ambulanţă nu a suferit traume în urma accidentului, mama acestuia a suferit un atac de panică, iar celelalte victime au suferit răni sau traumatisme uşoare. Şoferii au fost testaţi cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. Ionuţ Epureanu a precizat că urmează să se stabilească dacă autospeciala SMURD avea pornite semnalele acustice şi luminoase pornite. Şeful ISU a afirmat că acestea erau cu siguranţă pornite pentru că aşa cere legislaţia în vigoare. Este exclus să nu fi fost pornite, a spus Ion Burlui. Poliţia a deschis pe numele tânărului care a produs accidentul un dosar pentru vătămare corporală din culpă.

Potrivit sursei citate, o maşină a intrat într-un echipaj SMURD care ducea o mamă şi un copil în vârstă de 12 ani spre Suceava.

Autospeciala SMURD a fost lovită de un autoturism Renault Clio în care se aflau patru persoane. La faţa locului intervin patru ambulanţe. Traficul este momentan blocat, iar poliţiştii cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel