Echipă Antena 3, agresată în Piața Victoriei. Radu Tudor, despre protestatari: ”Generatori de flegmă”

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Jurnalistul Radu Tudor scrie, pe blogul său, despre jurnaliștii de la Antena 3, agresați în Piața Victoriei de protestatari, chiar de Ziua Libertății Presei. 

”Reporterii nostri, cameramanii, soferii, tehnicienii au fost injurati, agresati, scuipati. Probabil exact asta deranjeaza: faptul ca transmitem live protestele din Piata Victoriei iar o parte din cei aflati acolo nu doresc asta. Vor sa ramana intr-un cerc inchis, opac, netransparent. Daca acesta e nivelul civilizatiei din Piata Victoriei fata de angajatii unei televiziuni de Ziua Liberatii Presei, inseamna ca cei 7 ani de acasa si minimele norme democratice au disparut in acel spatiu. Cat timp oamenii civilizati si bine crescuti, care au tot dreptul sa protesteze daca o fac legal, nu se dezic de astfel de mardeiasi de profesie, provocatori generatori doar de flegma si nimic mai mult, pata neagra va ramane asupra manifestatiei din Piata Victoriei. Intoleranta bolnava este rezultatul oamenilor fara creier. A critica, a nu fi de acord, a te exprima civilizat in acest sens e perfect normal. A scuipa, a lovi, a injura – acesta e arsenalul gruparilor extremiste care n-au nimic de-a face cu un stat democratic pentru care spun ca lupta cei din Piata Victoriei.” a scris Radu Tudor pe blogul său

Jurnalistul ridică semne de întrebare: ”Se spune ca la aceste proteste vin oameni educati, cu un nivel intelectual si profesional ridicat. Cum se impaca acest lucru cu intoleranta irationala si totalitara de care dau unii dintre ei dovada? Asa cum se strang in mod exemplar hartiile si resturile din Piata Victoriei dupa miting, tot asa ar trebui izolate si excluse aceste reziduuri.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel