EXCLUSIV  Echinocțiul de toamnă 2021. Horoscop pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Vărsător, Pești

Foto Pexels
Foto Pexels

Pe 22 septembrie, e echinocțiul de toamnă. Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, vine cu noi previziuni pentru zodii.

Așadar, pe 22 septembrie, avem echinocțiul de toamnă. Adică Soarele trece din Fecioară în Balanță. Ne pregătim de o opoziție între Venus și Uranus.

„Miercuri, 22 septembrie, va avea loc Echinocțiul de toamnă. Adică acel moment în care Soarele trece în semnul Balanței. Până la Solstițiul de iarnă de pe 21 decembrie, românii vor trece prin momente multiple de negociere. Atât la nivelul conducătorilor, dar și la nivel individual. Să nu uităm că echinocțiul se petrece înainte de retrogradarea lui Mercur, tot în semnul Balanței. Deci vor fi reluate anumite probleme mai vechi nerezolvate”, a precizat Daniela Simulescu.

VEZI ȘI: Mercur retrograd zguduie patru ZODII. Astrologul Daniela Simulescu îți spune ce se va întâmpla curând

O nouă emisiune cu previziuni pentru zodii va fi difuzată miercuri, 22 septembrie, de la ora 9:00. Emisiunea va fi disponibilă pe DC NEWS, DC NEWS TV şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale celor două site-uri. Rămâneţi alături de noi!

Daniela Simulescu, previziuni pe scurt:

Berbec

Vei observa că va trebui să întâlnești oameni noi, mai ales în zona profesională. De asemenea, vei deveni mult mai diplomat.

Taur

S-ar putea să exagerezi cu atenția acordată muncii. Uiți și de problemele personale atunci când trebuie să te ocupi de un prooiect.

Gemeni

Soarele va intra în zona exprimării de sine și a creativității. Începe o perioadă bună pentru a te ocupa și de pasiunile tale.

Rac

Te macină foarte multe chestiuni ale familiei. Te gândești la problemele tuturor, deși nu depind de tine în niciun fel.

Leu

Soarele va tranzita zona comunicării, alături de Mercur și Marte. Deci vei deveni mai plin de viață și dornic de discuții.

Fecioară

Îți vei prioritiza totul în funcție de disponibilitatea ta de a face cheltuieli. Totul se va rezuma la bani în următoarea lună.

Balanță

Mintea, trupul și sufletul vor fi foarte neliniștite în următoarea lună. Mai ales dacă nu dai importanță odihnei și somnului.

Scorpion

Tendința de izolare va fi în continuă creștere. Vei refuza invitații la evenimente sau să te vezi cu prieteni mai vechi.

Săgetător

Profitabilitatea te preocupă. Din absolut orice. Și astrele nu se referă doar la bani, ci la toate resursele tale.

Capricorn

La serviciu, toți ochii vor fi pe tine. Indiferent de acțiunile tale, vei fi destul de vizibil. Evită totuși conflictele fără miză.

Vărsător

Soarele va tranzita zona principiilor și a ideilor despre viață. Astrele îți recomandă să pui mintea la muncă, să înveți ceva nou.

Pești

Discuțiile despre cheltuieli te vor scoate din sărite. Însă acestea sunt menite să îți arate că pe undeva nu ești destul de pragmatic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel