Ecaterina Andronescu - Sorina Matei, replici dure: Am doar un apartament, o mașină și bani de înmormântare

Sorina Matei
Sorina Matei

Ecaterina Andronescu i-a răspuns Sorinei Matei după ce jurnalista a spus că anumiți politicieni ajung să fie votați pentru că sunt mână în mână cu clanurile interlope.

"Eu nu am fost decât profesor toată viața. În afară de un apartament, o mașină și bani de înmormântare nu am făcut altă avere", a zis Ecaterina Andronescu.

"PSD este un partid care s-a născut din guvernarea țării. (...) Eu nu l-am lăudat pe Remus Rădoi. Nu îl cunosc. Am zis doar că l-am văzut la televizor cu un teanc de documente în care reclama ce se întâmpla la Caracal. Atât am zis și subliniez acest lucru”, a spus Ecaterina Andronescu la B1 TV.

Ministrul a mai zis că nu s-a bazat niciodată pe ajutorul interlopilor pentru a strânge voturi: ”Nu m-am dus niciodată cer voturi la interlopi! De câte ori am intrat în Parlament, m-am dus să vorbesc cu oamenii. Niciodată nu mi-am imaginat că vin clanuri de interlopi în spatele meu ca să adune voturi pentru mine! Pe mine nu m-a abordat niciun interlop”.

Întrebată de Sorina Matei dacă a făcut vreodată naveta, ministrul a zis: "Da, am făcut naveta cu trenul trei ani de la Ploieși la București în primii ani de activitate didactică. Ia-mă, nene nu am făcut”.

Jurnalista a intervenit: ”Eu am făcut ia-mă, nene că altă posibilitate nu aveam ca să vin la conferințele dumneavoastră de presă! Dai peste toți nebunii la ocazie”.

”Trebuie să educăm copiii. Nu este suficient ce fac părinții acasă, trebuie să se facă și la școală educație. Sunt dascăl de o viață și știu ce vorbesc. (...) Trebuia ca PSD să fie ciuca bătăii în seara aceasta și din acest motiv m-ați invitat. Vă mulțumesc pentru asta”, a conchis Ecaterina Andronescu.

Ecaterina Andronescu, demisă

Premierul Viorica Dăncilă a demis-o, recent, pe Ecaterina Andronescu din funcţia de ministru al Educaţiei pentru declaraţiile "profund greşite" făcute recent de aceasta într-o emisiune televizată.

Ecaterina Andronescu spusese că ea a "învăţat de acasă" să nu se urce "în nicio maşină străină", referindu-se la cazul Alexandrei, adolescenta de 15 ani răpită şi sechestrată la Caracal de bărbatul care a luat-o la ocazie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel