EBOLA: British Airways își suspendă zborurile către Liberia și Sierra Leone

EBOLA. Compania British Airways a anunțat, marți, suspendarea până la cel mai devreme 31 august a zborurilor sale către Liberia și Sierra Leone, două din cele patru țări africane afectate de EBOLA, relatează AFP.

EBOLA. "Ne-am suspendat temporar zborurile spre și dinspre Liberia și Sierra Leone până la 31 august, din cauza deteriorării situației sanitare din aceste două țări. Siguranța pasagerilor noștri, a membrilor echipajelor noastre și a personalului de la sol reprezintă principala noastră prioritate", a subliniat un purtător de cuvânt al British Airways.

EBOLA. Compania britanică asigură de obicei patru zboruri săptămânale spre Monrovia, în Liberia, după o escală la Freetown, în Sierra Leone.

Citește și: EBOLA ar putea fi folosită de teroriști pentru o armă biologică, spune un expert


EBOLA. Liberia și Sierra Leone sunt două dintre cele patru țări africane, alături de Guineea și Nigeria, care se confruntă cu o epidemie de o amploare fără precedent de Ebola, responsabilă de 887 de decese printre cele 1.603 cazuri de infectate înregistrate din martie, potrivit celui mai recent bilanț difuzat luni de Organizația Mondială a Sănătății.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel