EBa, despre decizia care ar fi adus eșecul PMP

Estimările arată că PMP a luat un scor cu o singura cifră, scor apropiat de independentul Mircea Diaconu.

Partidul Mișcarea Populară are un rezultat estimat între 6% si 7%. Elena Băsescu a explicat aceste rezultate de la alegerile europarlamentare.

"Le mulţumesc tuturor celor care astăzi au acordat votul lor Partidului Mişcarea Populară. Rezultatul obţinut astăzi de #PMP este o victorie enormă pentru un partid înfiinţat în urmă cu aproape 3 luni, fără structuri, care este format în proporţie de 80% din oameni noi, care nu au mai făcut politică, şi care s-a luptat continuu cu PSD, devenind astfel principala forţă a Opoziţiei din România. Prin comparaţie cu toate celelalte partide care s-au prezentat pentru prima dată la un test electoral, doar PMP a reuşit să treacă pragul de 5% şi să-şi dovedească potenţialul uriaş pe care îl are în perspectiva alegerilor din 2016.

VEZI ȘI: Elena Udrea acuză PSD de fraudă electorală: Metoda "Autobuzul" a funcționat și de data aceasta

Privind în urmă, nu pot să nu mă gândesc la faptul că am luat decizia corectă atunci când am decis să nu candidez ca independent. S-a dovedit acum că o eventuală intrare a mea în competiţia electorală ar fi aruncat PMP sub pragul de 5%", a scris Elena Băsescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel