Elena Udrea acuză PSD de fraudă electorală: Metoda "Autobuzul" a funcționat și de data aceasta

elena udrea miscarea populara
elena udrea miscarea populara

Deputatul Elena Udrea a declarat, duminică seară, după închiderea urnelor de votare, că PMP este cel mai important partid de Opoziție și a acuzat PSD de fraudă electorală: metoda "Autobuzul" brevetată de dl Dragnea a funcționat și astăzi.

"Dacă prezența la vot a fost mai mare în 2014 decât în 2009, este evident că această creștere se datorează și campaniei făcută de PMP, un partid altfel, cu oameni altfel, plini de energie, optimiști, cu oameni tineri și cu oameni care au demonstrat că fac diferența în politică (...)  Suntem cel mai important partid de opoziție. Rezultatul reprezintă un fundament bun pentru 2016, când PMP își propune să atingă peste 30%.

"Am dorit să arătăm că se poate, deși partidul acesta fiind unul nou, să trecem un test electoral pentru care alții s-au pregătit peste 20 de ani", a spus Udrea, după anunțarea primelor exit-poll-uri, unde PMP este creditat cu 6-8% din voturi.

După ce a arătat că dezbinarea care a existat între partidele de centru-dreapta a dus la întărirea PSD, deputatul a precizat că "Este nevoie strigentă să ne unim în jurul unui proiect care să dea putere opoziției la PSD și în noiembrie 2014 să câștigâm președinția Ro 

Udrea a acuzat și faptul că actuala "putere abuzivă" s-a luptat împotriva PMP "cu toate forțele, inclusiv cu instituțiile statului". "Am fost în prima linie acestei bătălii și cred că am dovedit că suntem cel mai important partid de Opoziție", a mai spus aceasta, care a acuzat că fraudele înregistrate la acest scrutin arată că PSD nu s-a lecuit, că face ce știe, folosește toată puterea pe care o are în acest moment în România pentru a frauda votul, iar faptul că în 20 de județe avem peste 120.000 de voturi pe liste suplimentare arată că "metoda "Autobuzul" brevetată de dl Dragnea a funcționat și de data aceasta".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel