Eba, adevărul despre voturile enorme pentru PMP din Moldova

Elena Băsescu
Elena Băsescu

Duminică, Alessandra Stoicescu spunea că este îngrijorată cu privire la voturile la alegerile europarlamentare venite din Republica Moldova. Jurnalista se temea de o manevră, bazându-se pe faptul că Eba și Traian Băsescu au manifestat un interes mare pentru această țară. La o zi de la alegerile europarlamentare, fiica președintelui a ținut să le mulțumească moldovenilor pentru că au venit la vot în număr atât de mare. Ea spune că victoria s-a datorat eforturilor echipei pe care o face cu Eugen Tomac.

"Mulţumesc, români basarabeni! Traian Băsescu rămâne, fără urmă de dubiu, politicianul român care se bucură de cel mai mare sprijin în Republica Moldova. Scorul obţinut ieri de PMP (55%) în Basarabia - când oamenii stăteau la cozi ca să voteze întrebând care este partidul susţinut de Traian Băsescu - dovedeşte faptul că eforturile uriaşe care s-au făcut pentru integrarea cât mai grabnică în Uniunea Europeană a fraţilor de peste Prut şi preocuparea constantă pentru problemele acestora au fost răsplătite", a scris Elena Băsescu.

VEZI ȘI: Alessandra Stoicescu, îngrijorată: Mi-e teamă de o manevră

"Rezultatul de ieri din Republica Moldova este şi încununarea eforturilor echipei pe care o fac cu Eugen Tomac de 10 ani acolo. Împreună am reuşit să învingem într-un moment în care #PDL era beneficiarul confuziei foarte mari privind susţinerea de care s-ar bucura din partea tatălui meu. În plus, am reuşit să repurtăm un succes foarte mare asupra PSD, în condiţiile în care resursele alocate de aceştia au fost cu adevărat uriaşe - se demonstrează însă că românii basarabeni votează cu sufletul şi inima, nu în funcţie de sacoşe şi plase", a adăugat Eba pe Facebook.

VEZI ȘI: Elena Băsescu a izbucnit în plâns când a auzit scorul PMP- VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel