Alessandra Stoicescu, îngrijorată: Mi-e teamă de o manevră

Alessandra Stoicescu
Alessandra Stoicescu

Invitată la Antena 3, în emisiunea moderată de Răzvan Dumitrescu și Mihai Gâdea, Alessandra Stoicescu a mărturisit că este extrem de îngrijorată cu privire la un aspect important.

Jurnalista a fost întrebată dacă îi este teamă că voturile românilor din străinătate vor avea o influență covârșitoare asupra rezultatelor europarlamentare, totul desfășurându-se într-o manieră inexplicabiă.

"Pe mine mă îngrijorează foarte rău cozile de la Chișinău. Mai devreme, când eram în emisie, în intervalul orar 15.00 - 16.00, erau cozi și la Ambasada României, dar și la Institul Cultural. Erau sute de oameni măcinați de nevoia de a vota. Sigur că acest lucru nu are cum să îmi miroasă a bine... Trebuie să vedem care a fost votul și pentru cine a venit votul de la Chișinău. Să nu uităm că Eba și Traian Băsescu au manifestat un interes constant pentru Republica Moldova. Mie mi-e teamă de o manevră", a spus Alessandra Stoicescu în emisiunea moderată de Răzvan Dumitrescu și Mihai Gâdea.

Românii din Republica Moldova au făcut cozi încă de la prima oră la secţiile deschise la ambasada şi la consulatul României de la Chişinău. Printre votanţii care au venit de dimineaţă să-şi exprime opţiunile europarlamentare la Ambasada României din Chişinău a fost şi candidatul Alexandru Leşco din partea Partidului Mişcarea Populară.

VEZI ȘI: Badea, pus în dificultate de Alessandra Stoicescu. "Doamne, ce întrebare!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel