Țeapă pentru români. Dezvăluirile unui medic renumit - EXCLUSIV

Românii se înghesuie să se opereze în Turcia în condițiile în care costurile sunt mult mai mici în țara noastră, iar procedurile sunt aceleași.

Când își dau seama că ar fi putut face orice altceva cu banii, este prea târziu, iar sumele despre care vorbim nu sunt deloc mici.

Despre toate aceste lucruri, medicul Florin Băcanu a vorbit într-un interviu acordat pentru DC News.

"Există o lipsă de informare. Tot auzim reclame pe la TV care spun: numai în Turcia se poate face mamografie. Nu este chiar așa pentru că tratamentele sunt standarizate. Poți să ai surpriza să descoperi că același tratament este în orice județ din România. Sunt scheme de consens internațional. Pacientul se duce în Turcia. Acolo este primirea mai călduroasă, medicul chirurg vorbește mai mult cu tine", a spus medicul Florin Băcanu într-un interviu acordat pentru DC News.

[citeste si]

În România, medicii fiind asaltați de zeci și zeci cazuri pe zi, ei fac ce știu în timpul operației. Pacienta ce zice: chirurgul este monosilabic... nu am simțit o căldură din partea lui. Atunci ce face? Merge în Turcia și dă 25.000 de euro, deși operația este exact ca în România. Medicii din România fac și cinci operații pe zi. În unele țări, doctorii fac maximum două operații pe săptămână. Așadar, pacientul nostru stă în Turcia cinci luni până își termină toți banii în loc să știe că și în România ar avea parte de același tratament. Este o problemă de informare", ne-a spus medicul oncolog Florin Băcanu.

VEZI ȘI: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel