ȚEAPĂ. Inspectori falși ANAF care vin și cer șpagă

Doi bărbați din Brașov s-au dat drept inspectori ai Fiscului și au încercat să păcălească angajații mai multor restaurante. Din fericire, nimeni nu s-a lăsat păcălit, iar acum Poliția este pe urmele lor.

În imaginile de pe camerele supraveghere dintr-un local din Brașov s-a putut vedea cum cei doi bărbați s-au îndreptat spre tejghea și au cerut documente, pretinzând că vor să controleze situația fiscală a afacerii.

Însă ospătarul care era de serviciu nu avea acces la informațiile cerute, așa că și-a sunat șeful.

"Ne-a cerut registrul de casă. Nefiind în măsură să-l arătăm noi, am chemat persoanele care se ocupă și când au auzit acest lucru au zis 'bine, o să ne întoarcem mai târziu'. Nu s-au mai întors", a spus Adrian Ursei.

Scenariul s-a repetat și în alt local.

"Au cerut cu cineva din conducere, eu le-am spus că nu este și să sun, și când eram cu telefonul la ureche au spus că pleacă și revin. Și n-au mai venit. A ridicat și tonul la mine. Aveau un tupeu fantastic", a spus Oana Bălan, casier.

Din primele informații, bărbații respectivi au cerut și spagă pentru a închide ochii la pretinsele nereguli, însă angajații nu s-au lăsat păcăliți, scrie Realitatea.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel