Țeapă de revelion la Constanța. Un restaurant și-a ținut clienții flămânzi pănă la 5 dimineața

Mai multe persoane din Constanța se plâng că au fost păcăliți de Revelion, după ce restaurantul la care au decis să petreacă, le-a servit doar aperitivul și Peștele până la ora 5 dimineața. Replica patronului este năucitoare. 

Mai mulți constănțeni spun că locul ales pentru a petrece noaptea dintre ani a fost o mare dezamăgire pentru ei. Au mers într-un restaurant cu ștaif din oraș tocmai pentru a avea parte de momente unice, însă întreaga petrecere s-a dovedit a fi una de neuitat, însă în sensul negativ.
"Eu și cu familia mea am plătit 250 de lei pentru noaptea de revelion și până la dimineață, am mâncat doar jumătate, ne-a promis că ne dă mizilic, pește, friptură și deșert și am primit doar aperitiv și pește până la ora 5 când am plecat"

"La ora la care am ajuns acolo eu și grupul meu de prieteni nu aveam nicio masă rezervată, am așteptat 40 de minute, au ridicat pe alții de la masă, totul a decurs prost de la organizare la servire, chelnerii insuficienți și nepregătiți"

Și pe pagina de facebook a restaurantului au fost postat mai multe reclamații.

"Organizare execrabilă, servire groaznica, la 3,30 abia se servea pestele, la 4, 30 am plecat flamanzi si dezamagiti," scrie unul dintre clienți

"Mancarea la 12 noaptea inca se mai servea pe alocuri ordeful iar pestele la 4 dimineata tot nu ajunsese la mese. Si de debransat tot singuri ne luam masuri punand farfuriile sticlele goale si cutitele spre centrul mesei deoarece stateau in fata mai bine de o ora," a scris un alt client. 

De cealaltă parte patronul localului, care a refuzat să ne ofere un punct de vedere oficial, se apără și spune că nu a trecut pe meniu ora la care va servi mâncarea. În plus acesta susține că nu folosește ingrediente congelate și pune pauzele lungi dintre felurile de mâncare pe seama faptului că preparatele se fac la minut, relatează reporterntv.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel