Ea este medicul din Constanța care a fost găsită moartă în camera de gardă

foto Facebook
foto Facebook

O tânără doamnă doctor din Constanța a fost găsită moartă în camera de gardă. Avea doar 38 de ani. 

Medicul se numește Loredana Chircu. Ea a murit după ce și-ar fi administrat un cocktail de medicamente, în camera de gardă a spitalului privat în care muncea. 

Se pare că medicul din Constanța și-a administrat medicamentele pentru a trece peste epuizare. Dar, conform Antena 3, doza ar fi fost prea mare, iar inima tânărului medic s-a oprit. 

Colegii ei au sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi i-au făcut masaj cardiac, însă, după toate eforturile depuse, Loredana Chircu a fost declarată decedată.

Potrivit unor surse, doctoriţa ar fi suferit un accident vascular-cerebral în urmă cu câteva zile şi ar fi luat medicamente pentru hipertensiune, dar şi pentru slăbit.

Loredana Chircu lucra ca medic internist atât la spitalul privat în care a murit, cât şi la alte clinici private, dar şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.

”Doliu la Heka Hospital, Cu profund regret anunțăm decesul colegei noastre, în vârstă de 38 de ani, Chircu Loredana, medic specialist Medicina Internă. Aceasta a intrat de gardă la ora 20:00 fără sa prezinte vreo problemă vizibilă. Pe tot parcursul gărzii a avut două consultații. Dispariția fulgerătoare a colegei noastre ne-a marcat pe toți și suntem alături de familia îndoliată. Sincere condoleanțe!” au scris reprezentanții spitalului, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel