EXCLUSIV  EȘEC pentru operațiunea Godină. Oamenii au reacționat în fața boicotului

Operațiunea pe care am denumit-o "Godină" îndreptată împotriva Jandarmeriei Române a eșuat într-o mare proporție. Românii și-au dat seama că Jandarmeria este supusă unui atac în bloc, motiv pentru care au transmis mesaje de susținere.

Cum vă spuneam vineri, operațiunea Godină, aplicată de marele polițist la adresa DC News după ce am cerut un punct de vedere de la IPJ Brașov, se repetă și în alte spețe. Pe Facebook s-a dat startul mișcării de distrugere a Jandarmeriei. Mai multe persoane îndeamnă la boicotarea acestei instituții și cea mai la îndemână metodă li s-a părut a fi acordarea de recenzii negative. Adică într-un timp foarte scurt, pagina de Facebook a Jandarmeriei s-a umplut de steluțe de 1 și de jigniri pe bandă rulantă. Același lucru s-a întâmplat și cu DC News când Marian Godină a dat semnalul, iar adulatorii lui l-au urmat fără să-și pună întrebări.

Operațiunea Godină și-a pierdut din putere, dovadă stă faptul că oamenii au publicat, pe pagina de Facebook Jandarmeriei, mesaje în care își arată susținerea în fața acestui asalt.

Vă prezentăm câteva mesaje:

"Cine va critica si va jigneste nu a urmarit, macar, actiunile jandarmilor din tarile civilizate, in randul carora ne dorim sa fie si Romania. Respectati-va juramantul si faceti-va datoria! Nu parerea unei parti infime a societatii civile, care se revendica de capul ei, ca fiind reprezentativa, este importanta. Important este ca marea majoritate a romanilor va respecta si va sustin!";

"Jandarmeria Română și-a făcut întotdeauna datoria față de țară și cetățeni. Cei care susțin contrariul sunt probabil cei care își fac dreptate singuri și care nu au nevoie de protecția instituțiilor statului. Sau poate sunt acei agresori pe care jandarmii îi pun la punct atunci când viața cetățenilor onești este pusă în pericol. Mult succes Jandarmeriei Române!";

"Jandarmeria Romana, o institutie in slujba tarii! Corecta si echidistanta!";

"O instituție pentru liniștea noastră!". Alți internauți s-au limitat la a da recenzie 5 stele fără a lăsa vreun comentariu pentru a balansa recenziile negative, date în bloc, la ordinul care a circulat pe Facebook. Sunt 2.500 de recenzii cu nota 5 și 2.900 cu nota 1.

CITEȘTE ȘI: Operațiunea Godină LOVEȘTE în Carmen Dan. Jandarmeria, DISTRUSĂ

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel