E-Distribuție Muntenia, precizări după pana de curent care a afectat şi Spitalul Colţea

Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

E-Distribuție Muntenia vine cu informaţii despre pana de curent care a afectat, marţi seara, centrul Capitalei, inclusiv Spitalul Colţea. 

În urma informațiilor apărute cu privire la avaria înregistrată în  această seară, în zona Universitate, reprezentanții E-Distribuție fac următoarele precizări:

“E-Distribuție Muntenia a intervenit prin măsuri de telecontrol pentru remedierea  avariei produse în zona Universitate, din București, și pentru restabilirea în cel mai scurt timp posibil a alimentării cu energie electrică a tuturor consumatorilor afectați.

S-a intervenit cu prioritate în cazul Spitalului Colțea, care a fost alimentat cu energie electrică în 4 minute de la producerea avariei, prin măsuri de telecontrol. Avaria a fost înregistrată în sistem la ora 17.28 și a fost remediată în totalitate la 17.34, când toți clienții din zonă au fost realimentați cu energie electrică.”                                                                                                                                                          

 

Spitalul Colţea, lăsat fără curent

 

Aripa în care se află Secția ATI și Blocul Operator a rămas fără energie electrică, în cursul zilei de marți, începând cu ora 17.05, informează Antena 3. Medicii au semnalizat situația pe rețelele de socializare. 

Managerul unității medicale a explica că generatorul a intrat imediat în funcțiune, iar astfel funcțiile vitale ale pacienților nu au fost afectate. Managerul Spitalului Colțea a făcut următoarele precizări, marți seară, într-o intervenție la Antena 3, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”: „Era un pacient pe masa de operație. Este de înțeles că medicul s-a speriat, dar zonele vitale au fost asigurate, generatorul oferind energie.”

„Am primit informația că există anumite probleme și că vor fi în jurul orei 19.00 remediate. Acesta a fost răspunsul pe care l-am primit”, a explicat acesta.                                                                                                                                                                                                                                                                     

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel