Dzokhar Tsarnaev, atentatorul din Boston, 30 de capete de acuzare

Dzhokar Tsarnaev
Dzhokar Tsarnaev

Unul dintre cei doi frați responsabili de atacurile teroriste din Boston, Dzokhar Tsarnaev, a fost pus oficial sub acuzare de procurorii americani pentru uciderea a patru persoane și folosire a armelor de distrugere în masă. Cecenul, în vârstă de 19 ani, poate primi pedeapsa cu moartea, transmite Russia Today.

Potrivit procurorului general al SUA, pentru 17 dintre cele 30 de capete de acuzare lansate împotriva fratelui cecen care a reușit să supraviețuiască schimbului de focuri cu autoritățile din Boston, tânărul poate primi închisoare pe viață sau pedeapsa capitală.

Studentul, împreună cu fratele său, Tamerlan Tsarnaev, au plasat bombe artizanale la linia de finish a maratonului de la Boston din 15 martie, omorând patru persoane și rănind alte 264.

După ce identitatea fraților ceceni a fost dezvăluită, a urmat un schimb de focuri între aceștia și autorități, în urma căruia fratele mai mare, boxerul amator Tamerlan, a fost ucis. Dzokhar a fugit pentru ca mai târziu să se ascundă, grav rănit în zona gâtului, în barca din curtea unui rezident din Boston, unde a fost găsit de polițiști.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel