După Mirel Palada a urmat Patrick Andre de Hillerin. BLOCAT din cauza aceluiași mesaj

Roxana Neagu / 26 ian 2020 / 11:29 Salveaza PDF Comentarii
PAH
PAH

Revolta lui Mirel Palada, de pe Facebook, ce i-a adus ”executarea” din partea comunității, a fost preluată și de prietenul său, jurnalistul Patrick Andre de Hillerin. 

”Am aflat că Mirel Palada a fost blocat de "comunitate". Pentru că "comunitatea" (sic!) a aflat că e proastă. Apoi și PAH a fost blocat pentru că a dat share aceluiași text. Aceleiași "vești" deranjante.” a scris avocatul Dan Chitic, pe Facebook. 

Vezi mai mult aici: Avocatul Chitic a EXPLODAT după ce Palada a fost executat: Vă dor cuvintele mele? Dacă nu am fi prea proști ar trebui să plângem cu lacrimi de sânge

Mesajul publicat de Patrick Andre de Hillerin, în urmă cu o zi, a fost șters de pe Facebook, odată cu postarea preluată a lui Mirel Palada, pe care se pare că această comunitate de Facebook o vrea dispărută. 

”Prietenului meu (da, suntem prieteni, beat that) Mirel Palada i-a fost blocat contul de FB, pentru că a scris ce a simțit, când a simțit. Am să redau textul și, poate, voi fi și eu raportat. Sau nu. E foarte true” a scris jurnalistul Patrick Andre de Hillerin. 

Vezi aici textul din cauza căruia a fost blocat sociologul: Palada a izbucnit după ce i-a murit tatăl: PROȘTI! Nu mă ridic de aici până nu vă spun ce am de zis

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29