După ce a atacat mai multe suedeze, un migrant din Somalia a spus că „oamenii albi sunt răi și rasiști“

După ce a atacat mai multe suedeze, un migrant din Somalia a spus că „oamenii albi sunt răi și rasiști“   /   Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
După ce a atacat mai multe suedeze, un migrant din Somalia a spus că „oamenii albi sunt răi și rasiști“ / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Un migrant din Somali a atacat mai multe femei din Suedia. Tânărul nu poate fi trimis înapoi în Africa.

Un migrant somalez este acuzat că a atacat un număr mare de femei suedeze și a folosit termeni rasiști împotriva persoanelor albe, împreună cu amenințări de viol și ucidere. În ciuda lungii liste a crimelor suspectului, tânărul de 23 de ani nu poate fi deportat înapoi în Africa, deoarece a obținut deja un pașaport suedez.

Pe 22 iulie 2021, o femeie a vizitat Galeria Pallas din centrul orașului Borås pentru a cumpăra un cadou. Când trecea pe lângă un bărbat de culoare ce stătea pe o bancă lângă scări rulante, el a doborât-o brusc. Apoi a continuat să bată alte câteva femei și bărbați suedezi din zonă, potrivit rechizitoriului.

Când poliția l-a arestat pe Mohammed, în vârstă de 23 de ani, el a fost foarte agresiv și a țipat: „Rasistii dracului”. Când poliția l-a întrebat de ce este atât de supărat, el a strigat: „Oamenii albi sunt răi și rasisti”, potrivit raportului poliției.

„Strigă și vorbește incoerent despre Holocaust și despre modul în care ar trebui să moară oamenii albi și că ar trebui să-i omoare pe albi”, a spus unul dintre ofițerii de poliție care au ajuns la fața locului.

Istoric lung de infracțiuni

În urmă cu un an, pe 16 iulie 2020, potrivit rechizitoriului, Mohammed a atacat alte două femei și le-a lovit cu piciorul. De asemenea, este acuzat că a amenințat că va ucide două lucrătoare sociale, pe care le-a numit rasiste.

În cadrul unui interogatoriu al poliției, Mohammad a anunțat că „nu acceptă nicio acuzație și că totul se datorează rasismului” și că poliția „vrea să-și completeze registrul”, potrivit anchetei preliminare.

Procesul împotriva lui Mohammad a avut loc săptămâna trecută, dar nu s-a pronunțat încă niciun verdict.

Mohammad a primit un pașaport suedez și, prin urmare, nu poate fi deportat cu legislația actuală. În acest caz, ar fi necesare noi legi care să permită eliminarea cetățeniei imigranților..

Cazul a fost adus la cunoștința jurnalistului Joakim Lamotte, care afirmă că, de când Mohammad a devenit cetățean suedez în 2015, el a fost condamnat pentru mai multe cazuri de infracțiuni de droguri, amenințări împotriva unui oficial și conducere ilegală.

„Eu și mulți alții probabil ne întrebăm de ce i sa permis să rămână în Suedia după primele sale fapte”, a spus Joakim Lamotte, potrivit RMX.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel