EXCLUSIV  După 9 ani anunță: "Am încheiat ultima emisiune la Antena 3"

[] []

19 sep 2016 / 08:52
Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

O jurnalistă a anunțat că a încheiat ultima emisiune la Antena 3.

Andreea Sumanu, ziarista pe care ați văzut-o recent la "Dreptul la fericire", un reality-show experiment al postului Happy Channel, se desparte de Antena 3. 

(w670)

"Am încheiat ultima mea emisiune de la Antena 3. Vă mulţumesc vouă, tuturor colegilor mei! Au fost 9 ani buni, în care am învăţat foarte multe. Acum a sosit timpul pentru o schimbare", a scris Andreea Sumanu pe Facebook.

[citeste si]

Andreea Sumanu are o poveste de viață care poate fi luată drept exemplu. A învins cancerul, este foarte puternică și este mereu cu zâmbetul pe buze. Jurnalista a fost diagnosticată cu tumori grave, diagnostic în urma căruia medicii nu pareau foarte optimiști. Despre povestea ei de viață și intrarea în Casa Fericirii, Andreea Sumanu spunea: "Cu două zile înainte de intrarea în Casă, m-am gândit să renunț, pentru că mi-am dat seama că-mi las acasă părinții și toți oamenii dragi. Totuși, am venit și sper ca din această experiență să mă aleg cu prieteni noi, mai ales că sunt o persoană deschisă, care se înțelege bine cu oricine. Forța e mereu în tine, în propria persoană. Tu ești singurul capabil să treci peste orice".

Într-un interviu acordat anul trecut, Andreea Sumanu povestea pentru DC News despre lupta cu boala.

În iulie 2014, a aflat că are cancer limfatic. Dana Grecu i l-a prezentat pe bioenergoterapeutul Iulian Triboi chiar în ziua în care a ieşit de la terapie intensivă. A început prin a înţelege de la ce s-a declanșat boala. Iulian Triboi a luptat alături de ea şi a învăţat-o foarte multe printre acestea să-i ajute pe cei din jurul său; lucru care s-a și întâmplat.

"Am reacționat ok pentru că mi s-a spus că este un limfom care se poate vindeca și - cel mai important - că se poate trata în România. Acest lucru mi-a dat putere să merg mai departe. Știam că sunt șanse de vindecare. Am acceptat ce mi se întâmplă și am încercat să înțeleg de ce mi se întâmplă. Cineva m-a ajutat să înțeleg. Dana Grecu m-a ajutat enorm. Mi-a fost alături și mi-a făcut legătura cu bioenergoterapeutul Iulian Triboi. El a fost tot timpul lângă mine și m-a ajutat să înțeleg de ce m-am îmbolnăvit", povestea Andreea Sumanu pentru DC News.

"Dumnezeu mi-a dat putere să lupt și Dumnezeu a făcut o minune. La sfârșit, mai aveam tumoră la creier de 1,5 centrimetri și nu am mai făcut chimioterapie. Nu am mai făcut nimic. Chiar a fost o minune. Bioenergoterapeutul Iulian Triboi m-a ajutat foarte mult. El spune că Dumnezeu lucrează prin mâinile lui", mai spunea Andreea Sumanu.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26