Monica Lewinsky va scrie o carte despre aventura sa cu Bill Clinton

Monica Lewinsky si Bill Clinton
Monica Lewinsky si Bill Clinton

Monica Lewinsky se gândeşte să scrie o carte despre aventura controversată dintre ea şi fostul preşedinte american Bill Clinton, anunţă Medifax, citând presa americană.

Fosta asistentă de la Casa Albă a luat legătura cu mai multe edituri de renume, care au semnat un acord confidenţial prin care se angajează să nu divulge informaţii despre proiectul cărţii, înainte de a discuta concret cu Monica Lewinsky. Numele editurilor nu sunt cunoscute pentru moment.

„Sunt sigură că orice editură importantă a fost interesată să audă ce are ea de spus”, declară o sursă din cadrul proiectului.

Prietenii Monicăi susţin că aceasta nu voia nici pe departe să se folosească de scandalul poveştii amoroase pentru a apărea în ochii presei, însă dacă zvonurile proiectului sunt adevărate înseamnă că lucrurile s-au schimbat. De altfel, agentul ei de presă a declarat că nu poate face deocamdată niciun comentariu în acest sens.

Lewinsky continuă să facă furori cu acest anunţ în viaţa post-prezidenţială a lui Bill Clinton, dupa ce aceştia au fost implicaţi într-un scandal de natură sexuală în 1998, ce a zguduit căsnicia fostului preşedinte american cu Hillary Clinton.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel