Dungaciu atrage atenția asupra lui Trump: Asta este întrebarea fundamentală! Va marca România

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Dan Dungaciu a realizat o analiză a succesului atins de Donald Trump, acesta ajungând la conducerea SUA, dar a vorbit și despre cum s-au schimbat lucrurile în America, fapt ce ne poate marca și pe noi, românii.

"Cred că prima întrebare pe care ar trebui să şi-o pună toată lumea este: dacă mandatele domnului preşedinte Obama şi ale vicepreşedintelui său au fost atâta de bune, atâta de eficiente, atâta de pozitive, cum se face că americanii l-au votat pe Donald Trump? Altminteri, ce s-a întâmpla cu SUA, dincolo de ce se vedea la suprafaţă, încât jumătatea votantă din populaţie l-a preferat pe Donald Trump? Credeţi că l-au descoperit pe Donald Trump ieri, alaltăieri? Era cunoscut pentru modul în care se exprima, inclusiv pentru multe dintre părerile sale.

"Asta este întrebarea fundamentală"

Întrebarea este: cât de mare a fost criza pe care n-am văzut-o, astfel încât jumătate din populaţia americană a răspuns la această criză prin Donald Trump? Asta este întrebarea fundamentală. Şi cred că această întrebare nu s-a pus pentru că, uneori, am sentimentul că nu se vede America din cauza unei prese care a fost de la început împotriva lui Donald Trump. Că este bine, că este rău să fii împotriva lui Donald Trump este o altă discuţie. Dar este limpede că presa mare a devenit atât de partizană încât nu se mai vedea America aceea care l-a preferat pe Donald Trump.

"Trump, expresia unei schimbări importante în SUA"

Este limpede că ceva s-a întâmplat în America astfel încât Donald Trump a câştigat. Putea să câştige un preşedinte ca Joe Biden această bătălie? Evident că nu. Păi, ca să ajungi să te lupţi cu Partidul Republican, apoi să câștigi împotriva lui Hillary Clinton, sigur că asta nu a fost o performanţă electorală foarte uşoară. Ne place, nu ne place, Donald Trump este expresia unei schimbări importante în SUA, care a marcat şi America şi, evident, că ne va marca şi ne marchează şi pe noi", a spus analistul Dan Dungaciu, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel