Dumitru Coarnă: Scandalul percheziţiilor DNA de la MAI, o făcătură

Dumitru Coarnă. Captură Antena 3
Dumitru Coarnă. Captură Antena 3

Liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor (SNPPC), Dumitru Coarnă, a comentat, în ediţia de miercuri a emisiunii "La ordinea zilei", percheziţiile procurorilor DNA la Ministerul de Interne, în urma cărora doi angajaţi ai ministerului au fost audiaţi.

Surse judiciare au declarat că cei doi angajaţi din MAI sunt Ingrid Mocanu Popa, consiliera ministrului Afacerilor Interne, şi secretarul general adjunct Mihai Şova, aceştia fiind vizaţi de anchetatori întrucât ar fi divulgat informaţii nedestinate publicităţii, potrivit Antena 3.

"Mi se pare o făcătură", a declarat liderul SNPPC, care a comentat acest subiect din perspectiva unei "stări conflictuale" între ministrul Gabriel Oprea şi Mihai Şova, "omul lui Dobriţoiu". 

"Şova Mihai a fost secretat general la MApN sub domnul ministru Dobriţoiu, în 2012. (...) În primăvara din 2014 a fost o discuţie în contradictoriu între domnul ministru Oprea şi Mihai Şova. O discuţie care a fost urmată de un eveniment nedorit. Nu intru eu în amănunte. Omul asta era trecut pe linie moartă. Mi se pare că ancheta e cusută cu aţă albă. Nu e nimic clar", a spus Dumitru Coarnă. 

Dumitru Coarnă a arătat că atât Ingrid Mocanu Popa, consiliera ministrului Afacerilor Interne, cât şi secretarul general adjunct Mihai Şova, nu deţineau funcţii prin care să aibă acces la informaţii secrete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel