Dumitru Coarnă: Mi s-ar pregăti ceva. Mă aştept la orice

Dumitru Coarnă FOTO AGERPRES
Dumitru Coarnă FOTO AGERPRES

"Eu îmi doresc ca această violenţă pe care am văzut-o vineri seară să fie anchetată de procurori şi toţi cei care au greşit şi au încălcat legea să răspundă”, a spus Dumitru Coarnă.

"Eu îmi doresc ca această violenţă pe care am văzut-o vineri seară să fie anchetată de procurori şi toţi cei care au greşit şi au încălcat legea să răspundă, atât cei din partea jandarmilor, cât şi a celor care au provocat - şi mă refer la cele câteva grupuri, două-trei grupuri care au încercat diferite atitudini violente care să provoace jandarmii, dacă au fost puşi de cineva, să ne răspundă procurorii", a precizat Coarnă.

Contradicții

El a arătat că sunt foarte multe semne de întrebare legate de evenimentele din acea seară. "Am văzut multe contradicţii: doamna ministru spune că a participat în piaţă un procuror militar, procurorii militari spun că nu au avut reprezentanţi acolo. Uitaţi-vă şi la declaraţia acelei fete-jandarm, care spune: "Fraţilor, unde dracu m-aţi dus?", a arătat liderul sindical.

"Total neprofesionist au gestionat situaţia şi este păcat, pentru că este munca de zeci de ani a acestei instituţii. Jandarmii au fost la un moment dat foarte apreciaţi în sondajele publice, au ajutat oamenii la inundaţii, la deszăpeziri, şi dintr-odată intră într-o mocirlă din asta", susţine el.

"Totuşi, eu cred că Jandarmeria nu are o problemă în bloc, ci o problemă la vârf. Acolo lucrurile nu au fost gestionate corespunzător", a adăugat el.

Întrebat dacă ministrul de Interne, Carmen Dan, ar trebui să-şi dea demisia după aceste incidente, el a precizat că nu o să răspundă direct, întrucât s-ar interpreta politic. "Vă spun doar atât: avem cea mai slabă conducere a Ministerului de Interne de după Revoluţie", a mai spus sursa citată.

”Mi s-a pregăti ceva”

El a completat că un prieten bun al său, de bună credinţă, l-a sfătuit să aibă grijă ce vorbeşte în această perioadă şi să-şi măsoare bine cuvintele.

"Prietenul meu mi-a spus că are informaţii că mi s-ar pregăti ceva. Acum, în această perioadă, nu am primit nicio ameninţare, am primit altădată, în alt context. Eu mă aştept la orice, după aceste declaraţii, dar este riscul meu, dar nici nu pot să stau deoparte şi să constat că în această ţară cineva vrea să ne guverneze cu bastonul şi cu gaze lacrimogene", a conchis Coarnă, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel