Dumitru Coarnă - Cosmin Andreica, schimb de replici, în direct

Rodica Mitu / 10 aug 2017 / 17:00 Salveaza PDF Comentarii
Dumitru Coarnă
Dumitru Coarnă

Preşedintele sindicatului Europol, Cosmin Andreica, şi Dumitru Coarnă, președintele SNPPC, joi, 10 august, au avut un schimb de replici.

Dumitru Coarnă, aflat la Realitatea TV, a vorbit din nou despre „pensionări din Ministerul de Interne fără a fi îndeplinite condiţiile prevăzute de lege", privind vechimea şi vârsta.

„Eu nu sunt pensionat la cerere, mie o comisie medicală mi-a spus clar: pleacă. Acum lucrez pe răspunderea mea", a spus Coarnă.

Cosmin Andreica, într-o intervenţie telefonică, a fost întrebat dacă are ceva să-i reproşeze lui Dumitru Coarnă: „Absolut nimic. Personal, nu am nimic de reproşat. Din punct de vedere sindical, însă, m-a deranjat poziţia dumnealui prin faptul că a lăsat să se înţeleagă că toate pensiile acelea nesimţite sunt majoritare în MAI."

Ulterior, Cosmin Andreica a spus: „Spectacolul ieftin pe care îl face domnul Coarnă la televizor chiar depăşeşte orice fel de norme de bun simţ. (...) Medical vorbind, nu putea să lucreze în altă parte, demonstrează multe despre istoricul dumnealui."

„Ştiţi ce spune comisia? Inapt pentru îndeplinerea serviciului în Poliţie. Atât", a fost răspunsul lui Coarnă.

Amintim că Dumitru Coarnă a declarat, pentru DC News, că a primit de la doctori un diagnostic crunt, cancer, fiind operat în urmă cu trei ani. „Eu nu doresc nimănui să treacă prin ce trec eu. Nu le doresc nimic, doar sănătate", spunea Coarnă.

[citeste si]


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25