EXCLUSIV  Dumitru Coarnă, avertizat că i ”s-ar pregăti ceva”: Am blocat numerele

Dumitru Coarnă FOTO AGERPRES
Dumitru Coarnă FOTO AGERPRES

Dumitru Coarnă, liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi al Personalului Contractual (SNPPC), declarase în presă că a primit o avertizare, în contextul în care i s-ar pregăti ceva.

Contactat de redactorii DCNews, sâmbătă, 18 august, Dumitru Coarnă a declarat că, în această perioadă, nu a primit nicio ameninţare. Acest lucru s-a întâmplat în trecut, însă în alt context.

„Doi prieteni, chiar trei mi-au spus (n.r. că i s-ar pregăti ceva). O să vedeți ce o să vă facă ăștia, ceva de genul acesta. Nu am înțeles ce", a spus, pentru DCNews, liderul SNPPC. Întrebat dacă recent a primit vreo amenințare, a răspuns astfel: „Nu, doar aceste avertismente". „A fost o perioadă în 2013, 2014, un pic 2015 (n.r. când a primit amenințări)", a adăugat Dumitru Coarnă.

„De ce să mă tem?!"

Întrebat dacă de la perioadă menționată a mai primit amenințări, a răspuns afirmativ: „Da, dar am mai blocat numerele. Însă în ultima perioadă, chiar nu. În ultimele șase luni, nu".

Totodată, întrebat dacă se teme că i s-ar putea pregăti ceva, așa cum a fost avertizat, a spus că nu. „Nu. De ce să mă tem?!", a zis, pentru DCNews, Coarnă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel