Dumitru Coarnă, atac la Carmen Dan: Să plece...

Dumitru Coarnă, președintele SNPPC, s-a dezlănțuit la adresa ministrului de Interne, Carman Dan, după declarația acesteia  potrivit căreia liderul sindicatelor polițiștilor are tot timpul ușa deschisă la Ministerul de Interne, dar acesta ar avea și un limbaj dublu.

„Nu e ușa de la Videle ușa asta. Este ușa Ministerului de Interne, instituție publică, da?", a spus Dumitru Coarnă făcând referire la declarațiile ministrului de Interne, care a spus că ușa MAI i-a fost mereu deschisă președintelui Sindicatelor din Poliție.

„Cei mai slabi miniștri de Interne din ultimii trei ani: Tobă, Tudorache și dna Carmen Dan. Este groparul Ministerului de Interne. Dna ministru are informații, păi pe informații vorbesc eu. Dna ministru lucrează pe text. Eu lucrez pe informații că mă sună de acolo și-mi spune, vezi că ne omoară ăștia", a declarat Dumitru Coarnă.

[citeste si]

"Oamenii vin la mine și îmi spun: Eu am 50 de ani și vreau să mai rămân în sistem. Problema este că vreau să-mi garanteze mie că nu se modifică cuantum, acea  modalitatea de calcul, respectiv sporul de noapte, sporul de pericol, sporul de duminică, de sărbători legale. Cei de la Ministerul de Interne au falsificat ștatele de plată... Să vedeți generalii cum au lucrat numai sâmbăta și duminica."

Doamna ministru Carmen Dan ar trebui să plece. Duce Ministerul spre cimitir, a mai declarat liderul polițiștilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel