EXCLUSIV  Dumitru Coarnă are CANCER. DEZVĂLUIRI crunte după ce s-a pensionat

Dumitru Coarnă
Dumitru Coarnă

Preşedintele sindicatului Europol, Cosmin Andreica, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV, a spus că „toate cazurile despre care vorbeşte Dumitru Coarnă le ştia nu de anul acesta, ci de doi, trei ani de zile”. De asemenea, în presă a apărut informaţia potrivit căreia acesta s-a pensionat la 45 de ani și s-a reangajat la sindicat. În acest context, l-am contactat pe Dumitru Coarnă.

În exclusivitate pentru DC News, Dumitru Coarnă a declarat: „Cazurile acestea sunt din 2017, cum să ştiu de ele de trei ani? Ultimul a fost pe 27 iulie 2017."

În cadrul conversaţiei, Coarnă a spus că a primit de la doctori un diagnostic crunt: cancer.

„Eu am cancer. Am făcut chimioterapie, am fost operat la colon. Am fost în comă, am fost la zece zile de cimitir. Sunt pensionat medical, iar sindicatul este o instituţie de drept privat. Eu lucrez din anul 1982, din 1987, în poliţie. În 2008, lucram la Poliţia Judeţeană Călăraşi. La un control de rutină, făceam examenul medical. Medicul nostru a avut ceva probleme cu mine la analize, nişte suspiciuni. Am fost internat. În 2009, a recidivat. Mi-a spus: bă, băiatule, dacă nu te potoleşti, mori! În 2009, când aveam 45 de ani, 27 de ani de muncă, dintre care 20 de ani în Poliţie, medicul mi-a zis: vrei să mori sau să trăieşti? Hotărăşte-te. Şi am fost pensionat cu invaliditate de gradul 3. După care, la sindicat am fost angajat cu contract individual pe perioadă determinată. Şi am ajuns unde am ajuns. M-am forţat, m-am forţat, m-am forţat. Sunt operat de trei ani de zile de cancer. Am făcut chimioterapie. Oricând poate să facă metastază şi să mor. Nu am vrut să fac publică povestea, dar văd că o fac alţii", a spus Coarnă.

„Eu nu doresc nimănui să treacă prin ce trec eu. Nu le doresc nimic, doar sănătate”, a mai spus Dumitru Coarnă.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel