Ducii de Sussex, detalii neștiute. A rupt tăcerea. "Nu mai vrea". "Familia știa dintotdeauna"

Sursa: Captură foto Instagram sussexroyal
Sursa: Captură foto Instagram sussexroyal

O persoană apropiată ducilor de Sussex a rupt tăcerea și a oferit detalii neștiute despre decizia acestora.

„Ea nu vrea să îl crească pe Archie acolo și nu vrea să se împartă. Va face vizite extinse, însă asta este tot", a declarat o persoană apropiată ducilor de Sussex, potrivit Daily Mail.

Meghan Markle a devenit mamă pentru prima dată, anul trecut, în luna mai, și de atunci s-a confruntat cu mai multe probleme cu presa britanică, fiind profund afectată de aceste incidente. „Ea nu dormea bine și a început să aibă atacuri de anxietate în privința viitorului său", a mai spus aceeași persoană.

Ducii de Sussex, în căutarea unei locuințe

„A zis că vrea o casă în Whistler, în afara Vancouver și o casă în Toronto. Ceea ce Meghan își dorește, asta obține. Acesta a fost planul ei, să plece din Regatul Unit și să își construiască propria familie cu Harry", a adăugat.

„Meghan a spus că anunțul lor nu a fost o surpriză pentru familia regală, au știut dintotdeauna", susține sursa citată anterior.

Regina este dezamăgită, Prințul Charles este rănit, iar William este furios

Săptămâna trecută, Prințul Harry și Meghan Markle au uimit o lume întreagă, înclusiv Familia Regală britanică când au anunțat că vor să renunțe la statutul de membri „seniori", urmând să devină independeți din punct de vedere financiar.

Această decizie a dus la întrunirea de urgență a familiei. Regina Elisabeta a II-a a anunțat deja că îi sprijină pe Ducele și Ducesa de Sussex, însă și-ar fi dorit ca ei să rămână membri activi ai familiei. Potrivit sursei citate de Daily Mail, Regina este dezamăgită de comportamentul lor, Prințul Charles este rănit, iar William este furios că au luat această decizie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel