Cutremur la Casa Regală. Ducesă traumatizată în România. "Am dormit pe străzi. Am căutat în GUNOI"

Ducesa de York a dezvăluit cum a ajuns să doarmă pe străzile din București și cum a mâncat din gunoaie. Iată cum a ajuns să facă acest lucru.

Ducesa de York, Sarah Ferguson, membră a familiei regale britanice, fosta soție a prințului Andrew, al doilea fiu al reginei Elisabeta a II-a, a dezvăluit că a căutat prin gunoiul unui fast-food şi a dormit pe străzile din București.

Sarah Ferguson a povestit că a avut această experiență brutală în cadrul unui program social care îți oferea ocazia să experimentezi condițiile în care trăiesc persoanele fără adăpost, relatează extra.ie.

Partea bună este că odată cu această experienţă unică, Sarah Ferguson a înfiinţat şi o asociaţie caritabilă și în plus, a făcut-o să fie recunoscătoare pentru viața pe care o duce în Marea Britanie.

"Cred că asta m-a făcut să fiu mai umilă, mai recunoscătoare şi mai iubitoare”, a spus ducesa.

Iată ce povestește Sarah Ferguson despre experiența în România

Acesta a povestit că s-a întâlnit cu un băiat de 15 ani în gara din București, iar acesta a învăţat-o să se descurce.

Am dormit pe străzi în București într-o gară și am scris despre experiența mea pentru Medici fără Frontiere. Am decis să fac asta deoarece nu pot să îmi desfășor activitatea fără să știu exact cum se simt acele persoane. Nu voi uita asta niciodată. M-am întâlnit în gară cu un copil de 15 ani care mi-a spus să nu îmi fac griji și să stau cu el. Am căutat prin coșurile de gunoi de la un restaurant și am fost recunoscătoare pentru cartoanele aruncate, deoarece mi-au ținut de cald noaptea”, a povestit Sarah Ferguson.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel