Ducesa Kate, scrisoare postată pe Twitter la 10 zile după ce a născut

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, care în urmă cu zece zile a dat naștere unei fetițe, a publicat pe contul Twitter al Palatului Kensington un mesaj dedicat unei cauze nobile.

Aflată la Anmer Hall, departe de Londra, pentru a se odihni și a se bucura de familia sa mărită, potrivit elle.fr, ducesa de Cambridge ar urma să își reia obligațiile oficiale la vară.

Însă, în aceste zile, proaspăta mămică s-a manifestat totuși pentru o cauză nobilă, în contextul în care în această săptămână în Marea Britanie se marchează Children's Hospice Week (Săptămâna Spitalelor pentru Copii), scrie Agerpres.

Mama lui George și Charlotte a redactat o scrisoare cu această ocazie: "Pentru familiile cu copii ale căror zile sunt numărate fiecare clipă este prețioasă și fiecare amintire trebuie să fie îndrăgită și sărbătorită.

Spitalele pentru copii se străduiesc să creeze momente fericite în cele mai grele clipe pe care toată familia le-ar putea avea de depășit într-o zi. Sper să îmi fiți alături în susținerea acestei lupte și să facem astfel încât fiecare zi să conteze pentru toate aceste familii", este mesajul ducesei de Cambridge, publicat pe contul Twitter al Palatului Kensington.

După ce a primit vizita reginei Elisabeta a II-a săptămâna trecută, Kate Middleton a plecat din Kensington Palace cu prințul William, cu fiul cel mare, George, și cu micuța Charlotte, la reședința lor secundară din Sandringham (Norfolk). Cuplul princiar se va stabili permanent peste câțiva ani în casa complet renovată, primită drept cadou de nuntă de la regină, dorind să ferească astfel copiii de priviri indiscrete și să le ofere o copilărie mai liniștită decât în capitală.

Familia Regală a României, scrisoare pentru Ducele și Ducesa de Cambridge după nașterea noii prințese

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel