Ducesa de Sussex a marcat Ziua Mamei

Ducesa de Sussex a marcat Ziua Mamei cu publicarea unei noi fotografii a fiului ei Archie, în care pot fi văzute picioruşele bebeluşului regal, relatează luni dpa.

Fotografia a fost postată cu ocazia Zilei Mamei, sărbătorită duminică, 12 mai, în numeroase ţări, între care Statele Unite, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Kenya, Japonia şi câteva ţări din Europa. 

"Dorim să aducem un omagiu tuturor mamelor - din trecut, prezent şi viitoarelor mămici, şi acelora care nu mai sunt dar care nu vor fi niciodată uitate. Vă onorăm şi celebrăm pe fiecare dintre voi", a scris duminică Meghan, soţia prinţului Harry, în mesajul postat pe contul de Instagram al cuplului.

Mesajul a fost însoţit de o fotografie cu picioruşele lui Archie ţinute în palmele ducesei de Sussex, pe un fundal cu flori de nu-mă-uita, despre care se ştie că erau preferatele prinţesei Diana.

Postarea a fost de asemenea însoţită de versurile "Mama a fost prima mea patrie; primul loc în care am trăit", scrie de poeta afro-americană Nayyirah Waheed. 

Fiul lui Harry şi Meghan, cel mai nou membru al casei regale britanice, s-a născut luni, 6 mai. El este al şaptelea în linia succesiunii la tronul Marii Britanii.

Vezi și: Archie - Personaj de benzi desenate. Acum este prenumele noului bebeluş regal britanic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel