Ducesa de Cambridge, strălucitoare în roșu, la parada ambarcațiunilor

Soția prințului William, ducesa de Cambridge, a etalat în cea de-a doua zi a festivităților dedicate Jubileului de diamant, organizat în onoarea reginei Marii Britanii, Elisabeta a II-a, o rochie roșu aprins, semnată de casa Alexander McQueen.

Kate Middleton, tânăra ducesă de Cambridge, a strălucit duminică, la parada ambarcațiunilor de pe Tamisa, oferind o imagine rafinată, studiată până la cel mai mic detaliu, ce a stârnit numai comentarii pozitive.

Îmbrăcată cu o rochie de culoare roșu aprins, care îi punea în valoarea talia subțire, Kate a fost absolut superbă, titrează Daily Mail.

Ținuta ducesei, semnată de casa Alexander McQueen, s-a asortat perfect cu roşul steguleţelor mulţimii, inclusiv pălăria creată de James Lock & Co, precum și eșarfa cu model scoțian, în semn de prețuire pentru titlu său de Contesă de Strathearn.

Și pentru că orice detaliu a fost ales pentru a reda o semnificație, Kate a purtat și o broșă cu temă maritimă: doi delfini de argint, dar din partea Marinei Regale, unde prințul William este viceamiral.

Cert este că apariția lui Kate a fost apreciată atât de mulțimea care a fost prezentă la cea mai grandioasă paradă a ambarcațiunilor din ultimii 350 de ani pe Tamisa, cât și de designerii vestimentari.

O adevărată ”Lady in red”, Kate a strălucit minunat și a realizat un contrast fascinant în decorul dominat, duminică, de o vreme mohorâtă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel