Ducesa de Cambridge, Kate, nu a văzut-o pe fiica lui Harry şi Meghan. Jurnaliștii au insistat cu întrebarea

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Ducesa de Cambridge, Kate, a spus că nu a văzut-o încă pe micuța Lilibet Diana, fiica prinţului Harry şi a lui Meghan, însă este nerăbdătoare să o întâlnească. 

Ducesa de Cambridge a fost întrebată, vineri, pe această temă de jurnaliştii care o însoţeau pe prima doamnă a SUA, Jill Biden, cu prilejul vizitei pe care au făcut-o la o şcoală pentru copii cu traume din comitatul Cornwall din sud-vestul Marii Britanii, unde se desfăşoară Summitul G-7.

"Îi doresc numai bine. Sunt dornică să o văd", a răspuns Kate, care a mărturisit că încă nu a văzut-o pe micuţă. "Sper să fac acest lucru curând", a precizat ducesa de Cambridge. La întrebarea dacă a văzut-o pe Lilibeth Diana măcar prin apel video, ducesa a răspuns din nou că "nu".

Lilibeth Diana, al doilea copil al lui Meghan şi Harry, fratele lui William, s-a născut vinerea trecută la Hospital Cottage din Santa Barbara, în California (SUA).

Fetiţa, al cărei nume este un omagiu adus străbunicii sale, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, şi mamei lui Harry, regretata prinţesă Diana, a venit pe lume pe 4 iunie şi a avut la naştere 3,48 de kilograme.

Naşterea a avut loc după un an tumultuos al cuplului, care s-au retras din îndatoririle regale şi s-au mutat în SUA pentru a avea vieţi mai independente, dar rareori au ieşit din atenţia publică.

Lilibeth Diana este prima strănepoată a reginei care se naşte în afara Marii Britanii şi este al doilea copil al ducilor de Sussex, după Archie, în vârstă de doi ani.

Boris Johnson, mesaj pentru Ducii de Sussex

Premierul britanic Boris Johnson i-a felicitat pe prinţul Harry şi pe soţia sa, Meghan Markle, pentru naşterea fetiţei lor.

Acesta a publicat mesajul pe contul de Twitter.

"Felicitările mele ducelui şi ducesei de Sussex pentru naşterea fiicei lor", a scris Boris Johnson.

Fundaţia Jocurilor Invictus, mesaj pentru Harry și Meghan

Ducii de Sussex au fost felicitați cu acest prilej şi de Fundaţia Jocurilor Invictus.

"Felicitări patronului nostru ducele de Sussex şi ducesei de Sussex la naşterea celui de al doilea copil! Bine ai venit în familia Invictus Lilibet 'Lili' Diana Mountbatten-Windsor!", se menţionează în mesaj, citează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel