Dublă tentativă de jaf într-un cimitir din Galaţi

Tentativă de jaf în cimitir la Galaţi. Sursa: Pixabay
Tentativă de jaf în cimitir la Galaţi. Sursa: Pixabay

Sâmbătă, 6 februarie 2021, în jurul orei 14,00, pe raza cimitirului "Eternitatea" din Galați, o femeie în vârstă de 72 de ani a fost victima unei tentative de jaf.

După finalizarea înmormântării, în timp ce victima se îndrepta spre mașină, a fost abordată de un bărbat care purta o mască și un fes, singurul lucru vizibil fiind ochii acestuia.

Agresorul a trântit victima, încercând să îi sustragă acesteia poșeta, moment în care victima a țipat, iar la fața locului a venit o apropiată a acesteia care se afla în vecinătate. Aceasta din urmă a împins agresorul care a căzut peste grilajul unui mormânt, ulterior ridicându-se și fugind, fără a reuși să sustragă vreun bun de-al victimei.

În căzătura sa, victima s-a lovit în zona pieptului unde în trecut a suferit o operație, motiv pentru care a fost necesară intervenția unui echipaj SMURD deoarece victima acuza dureri severe în zona pieptului și a spatelui.

În urma apelului la 112, ambulanța a pus victima în direct cu poliția, de unde s-a aflat că la aproximativ o oră după tentativa de jaf, în aceeași zonă a mai fost raportat un atac, de data aceasta atacatorul folosind un obiect ascuțit pentru a răni victima.

În prezent, starea victimei a fost stabilizată, urmând eliberarea unui certificat medico-legal, după care se va porni o anchetă pentru identificarea atacatorului, scrie Viaţa Liberă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel