DSU, mesaj emoționant de Valentine's Day. Cum să ai grijă de INIMA ta? "Fii tu cel care face primul pas"

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Reprezentanții Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă au postat un mesaj de Valentine's Day cu câteva indicații interesante pentru a avea grijă de inima ta.

"Acordă-i zilnic 10 minute inimii tale! Gândește-te la ea, oferă-i acel răgaz de a se detașa de tot și de toate și nu ezita să o asculți. Doar ea te va conduce către acea cale pe care probabil, din neatenție, ai abandonat-o", au scris reprezentanții Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă pe pagina de Facebook. 

Exercițiu pe care trebuie să-l faci pentru a avea grijă de inimă

"Poți să ai grijă de starea ei făcând un simplu exercitiu bazat pe introspecție. Arată-i că o prețuiești, iubindu-te pe tine. Nu aștepta o zi anume pentru a le arată altora că îi iubești. Spune-le, arată-le, îndrăznește, fii tu cel care face primul pas!

În această zi de 14 februarie, fii tu cel care în loc de a dărui o inimă de pluș, strânge în brațe o persoană dragă, dăruiește un zâmbet chiar și celor necunoscuți și iartă persoana care poate, la un moment dat, ți-a greșit! Fii și tu un salvator pentru alții!", au mai scris ei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel