Drumuri blocate în Franța către destinații turistice importante

Mai multe șosele intens circulate de turiști au fost blocate de agricultorii francezi. Simultan, docherii au blocat portul Calais.

Pentru a doua oară în ultima lună, autostrada care duce către Eurotunel a fost blocată de protestele violente ale docherilor francezi. În același timp, mai multe șosele intens circulate de turiști au fost blocate de agricultori. Practic, nu se poate ajunge la Mont St. Michel, în Normandia, iar  autostrada care leagă portul Le Havre de centrul și sudul Franței este de asemenea blocată de protestatari.

Docherii din Calais au incendiat pneuri și au atacat mașinile care încearcă să ajungă la tunelul care traversează Canalul Mânecii, pe A 16.  Ei protestează împotriva concedierilor, după ce compania de transport la care lucrau a pierdut contractul cu Eurotunnel.  Fermierii, pe de altă parte, cer prețuri de achiziție mai mari, aflându-se în a doua zi de proteste. Ei au împrăștiat bălegar pe drumurile blocate și au ocupat un viaduct peste Sena, oprind coloane de mii de automobile, care au traversat cu feribotul Canalul Mânecii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel