DRUMUL dintre Botiza şi Groşii Ţibleşului, ÎNCHIS

Irina Constantin / 09 noi 2017 / 16:43 Salveaza PDF Comentarii
Drum închis
Descriere foto: Drum închis

Drumul de legătură dintre două comune a fost închis. 

Între comunele Botiza şi Groşii Ţibleşului, prin Pasul Botiza (la o altitudine de 976 metri), care traversează Munţii Ţibleşului, drumul va fi închis traficului rutier pe durata iernii, a declarat, joi, primarul comunei Groşii Ţibleşului, Nicolaie Burzo.

”Drumul comunal dintre cele două localităţii se închide traficului rutier pe durata iernii. Drumul rămâne deschis doar celor care lucrează la exploatarea lemnului în parchetele ocolului silvic. E un drum din pământ amestecat cu piatră, iar pe unele locuri au fost semnalate căderi de pietre de pe versanţi. (...) O parte din drum e în administraţia noastră, dar cea mai importantă parte a drumului aparţine Direcţiei Silvice Maramureş, drum care printr-un proiect comun ar putea fi reabilitat”, a spus Nicolaie Burzo, pentru Agerpres. 

[citeste si]

Autorităţile judeţene au în vedere închiderea pe durata sezonului rece a drumului judeţean 109 F Cavnic -Băiuţ, drum care traversează Munţii Gutâi. Accesul în oraşul Cavnic, localităţile Băiuţ şi Stâmbu-Băiuţ se va face pe DJ 184 şi pe DJ 109 F varianta Lăpuş- Strâmbu Băiuţ- Băiuţ. Deocamdată, varianta de drum Cavnic - Băiuţ este deschisă traficului rutier. 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26