Drumul de acces din DN 71 spre Padina, monitorizat video

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Accesul spre Padina, din DN 71, Târgoviște-Sinaia, județul Dâmbovița, va fi monitorizat video pentru a descuraja traficul camioanelor supraîncărcate cu lemne, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, președintele Consiliului Județean (CJ) Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.

Acesta a precizat că este necesară supravegherea video a DJ 713, drum care este încă în lucru, închis circulației din cauză că nu are montate toate elementele de siguranță (parapeți, semnalizare etc).

Măsura este aplicată destul de târziu, acum în prag de iarnă, când traseul era închis din cauza căderilor de zăpadă. 

Monitorizarea se va face cu camere video, pentru că am găsit săptămâna trecută și suntem acum în căutarea celor care pe drumul județean neterminat, care nu-i deschis publicului, au supraîncărcat mașini din alea imense cu lemn. Îi identificăm cine sunt, îi vom sancționa, o să facem și o acțiune la instanța de judecată să le cerem despăgubiri, dar trebuie să monitorizăm temeinic traficul. Vedem unde se pot pune camere video. Eu am primit poze de la cetățenii indignați și le-am utilizat, am făcut plângere la Poliție, a afirmat președintele CJ Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.

[citeste si]

Sectorul de drum DJ 713 de la DN 71 — Cabana Cuibul Dorului — Șaua Dichiului este închis circulației, iar turiștii care vor să ajungă la cabanele din zona montană Padina-Peștera au varianta drumului județean 714 pe la Moroieni. Participanții la trafic sunt informați prin panouri montate la intrarea pe DJ 713 că este închis circulației, dar, din cauză că nu sunt bariere, sunt mulți șoferi care folosesc această cale de acces spre Platoul Padina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel