EXCLUSIV  Drumul aeroport - DN1, cât Bucureşti - Cluj cu avionul. Lucian Şova, soluţie

Mihai Ciobanu / 14 aug 2018 / 20:30 Salveaza PDF Comentarii
Trafic blocat - foto ilustrativ
Trafic blocat - foto ilustrativ

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a comentat asupra problemei create de accesul dinspre aeroportul Otopeni înspre DN1.

Lucian Şova, ministrul Transporturilor, a comentat asupra unei probleme ridicate de Bogdan Chirieac, în cadrul unui interviu acordat DC News, şi anume accesul dinspre aeroportul Otopeni spre DN1. 

"Am făcut naveta la Cluj în primăvara aceasta cu ATR 42. Fac 55 de minute Cluj – Bucureşti, iau maşina şi mai fac 55 de minute ca să ajung la DN1", i-a explicat Bogdan Chirieac ministrului Şova care a declarat că va avea în vedere găsirea unei soluţii pentru rezolvarea acestei probleme cu care se confruntă toţi cei care merg cu maşina la aeroport.

"Problema e generată, după percepţia mea ca şi călător, de accesul în sensul giratoriu de sub pasaj, pentru că acolo ar trebui lărgit. Eu – nu aş vrea să o luaţi ca pe o glumă – dar cu o doză de realism spre pessimism mai degrabă vă încurajez să călătoriţi în 15 minute cu trenul de la Gara de Nord până în parcarea aeroportului. Decât să lărgim acel sens giratoriu, nu mai vorbesc de o subtraversare, fac mai repede calea ferată decât vreo subtraversare. Eu cred în ideea că la sfârşitul anului viitor va fi foarte aproape să fie gata conexiunea pe calea ferată.Trebuie lărgit acel sens giratoriu. E pe DN1, e în responsabilitatea noastră, vă mărturisesc că nu am avut ca ţintă acest detaliu. […] Mă voi ocupa de subiect", a declarat ministrul Lucian Şova.

Urmăreşte aici declaraţiile lui Lucian Şova:


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23