Drum Expres Buzău-Brăila. CNAIR, contract semnat

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

CNAIR S.A. a semnat contractul pentru "Elaborarea Studiului de Fezabilitate şi Proiect Tehnic de Execuţie pentru obiectivul Drum Expres Buzău-Brăila " cu firma Ingineria Especializada Obra Civil E Industrial S.A.

Contractul are o durată de 24 de luni, iar valoarea este de 16.591.031,97 Lei, fără TVA. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. a elaborat şi depus în data de 19 decembrie 2018 Aplicaţia de Finanţare pentru proiectul "Elaborare studiu de fezabilitate şi proiect tehnic de execuţie pentru Drumul Expres Buzău-Brăila" în vederea obţinerii de finanţare nerambursabilă alocată prin Programul Operaţional Infrastructura Mare 2014-2020, în cadrul Axei Prioritare 2-Dezvoltarea unui sistem de transport multimodal, de calitate, durabil şi eficient, Componenta 1, Obiectiv Specific 2.1-Apel de proiecte pentru Dezvoltarea Infrastructurii Rutiere-proiecte noi de investiţii, Operaţiunea- Creşterea mobilităţii pe reţeaua rutieră TEN-T globală.

Obiectivul general al proiectului, ca parte din reteaua TEN-T Globală este îmbunătăţirea competitivităţii economice a României prin dezvoltarea infrastructurii de transport care facilitează integrarea economică în UE, contribuind astfel la dezvoltarea pieţii interne cu scopul de a crea condiţiile pentru creşterea volumului investiţiilor, promovarea transportului durabil şi a coeziunii în reţeaua de drumuri europene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel