Drum de mare viteză Ploiești-Pașcani. A fost desemnat primul câștigător

Firma Consitrans SRL a fost desemnată câştigătoare pentru elaborarea documentaţiei necesare construirii unuia dintre tronsoanele drumului de mare viteză Ploieşti - Paşcani, valoarea ofertei depuse fiind de 13,933 milioane de lei, fără TVA, a anunţat, joi, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii (CNAIR). 

"Astăzi a fost finalizată evaluarea ofertelor depuse în cadrul procedurii "Elaborare Studiu de Fezabilitate şi Proiect Tehnic pentru drumul de mare viteză Buzău - Focşani" şi au fost transmise comunicările rezultatului procedurii. Ofertantul desemnat câştigător este Consitrans SRL, iar valoarea ofertei este de 13.933.291,10 lei, fără TVA", precizează compania de drumuri. 

Lungimea estimată a tronsonului de drum la care se referă contractul este de 72 de kilometri, iar perioada de derulare este de 24 de luni. 

Potrivit CNAIR, semnarea contractului va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii la CNSC sau la Tribunalul Bucureşti şi după emiterea unor decizii definitive. 

Va avea peste 300 de kilometri 

Desemnarea ofertei câştigătoare pentru sectorul Buzău-Focşani reprezintă primul pas spre întocmirea documentaţiei necesare realizării unei legături de mare viteză între Muntenia şi Moldova pe ruta Ploieşti- Paşcani, cu o lungime estimată de 329 de km. 

"În prezent se mai află în faza de evaluare a ofertelor, contractele pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate şi a Proiectelor Tehnice destinate tronsoanelor de drum de mare viteză Ploieşti - Buzău, cu o lungime de 65 de km, Focşani - Bacău, cu o lungime de 110 km şi Bacău - Paşcani, în lungime de 82 de km", precizează compania de drumuri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel