Drulă (USR) îl face praf pe Orban. Dă din casă

Foto Agerpres
Foto Agerpres

Deputatul USR Cătălin Drulă a criticat, în discursul susţinut la şedinţa din Parlament la care a fost chemat Ludovic Orban, guvernarea liberală. 

"Oamenii se tem, pe bună dreptate, pentru că tot ceea ce văd în jurul lor este haos. Şi le este teamă pentru ei şi pentru familiile lor. Este prea multă incertitudine şi dezorganizare iar oamenii simt asta şi privesc cu tot mai multă teamă la viitor. (...) Din păcate, Guvernul PNL s-a încăpăţânat să rămână într-o logică cu ochii pe sondaje, cu temele importante ale zilei privite în termen de cartofi fierbinţi, cu proiecte şi măsuri făcute şi adoptate pe genunchi, cu măsuri incomplete sau tardive. PSD şi PNL trebuie să înceteze să se mai joace de-a politica în timp ce românii îşi plâng morţii iar alte sute de mii şi-au pierdut locul de muncă. (...)

Citeşte şi:  IREAL! Daniel Zamfir: Ce face Drulă de la USR deși l-a NIMICIT pe Orban

Oamenii s-au săturat de corupţie, de impostură şi de nepotisme. Nu mai au încredere în politicieni, în partide, în Parlament sau Guvern. Vă miraţi că sunt oameni care nu respectă regulile de distanţare? Ar trebui să vă mire că sunt oameni care încă le respectă. Asta nu datorită Guvernului ci pentru că avem foarte mulţi oameni de bun simţ în România. (...)

Un proiect cheie pare să nu-şi fi găsit loc pe agenda Guvernului. Mă refer la exploatarea gazelor din Marea Neagră. Un proiect pe care îl aveţi în programul de guvernare. Vor fi foarte multe lucruri de reparat după această criză, iar cel mai greu de reparat va fi încrederea oamenilor în instituţii", a declarat deputatul USR Cătălin Drulă.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel