Drulă: George Simion, păpușa lui Putin, își dă azi arama pe față

George Simion / Foto: Captură video Facebook
George Simion / Foto: Captură video Facebook

Duminică, are loc mitingul AUR. Președintele interimar al USR, Cătălin Drulă, a reacționat dur, numindu-l pe George Simion "păpușa lui Putin". "Georgică otrăvește minți cu vorbele propagandei rusești", a spus Drulă.

Sute de autovehicule şi circa 2.000 de persoane au plecat, duminică dimineaţă, de la Parcul Municipal Vest din Ploieşti către Bucureşti, pentru a participa la un protest organizat de Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR).

Jandarmeria anunţă că va sprijini poliţiştii rutieri pentru păstrarea ordinii publice în Capitală, după ce o coloană de autovehicule şi-a exprimat intenţia de a se alătura manifestaţiei de duminică din Piaţa Universităţii, conform Agerpres.

În acest context, președintele interimar al USR, Cătălin Drulă, a venit cu un mesaj. 

Drulă: Păpușa lui Putin își dă azi arama pe față

Într-o postare pe Facebook, Cătălin Drulă l-a numit pe George Simion "păpușa lui Putin" și a spus despre acesta că "își dă azi arama pe față."

"Ucraina se luptă eroic cu un dictator scelerat. Lumea civilizată se solidarizează împotriva lui Putin. Românii se mobilizează să ajute familiile ucrainene destrămate de război. Georgică manipulează oameni în necaz. Georgică calcă pe cadavre în mod selfie. Georgică otrăvește minți cu vorbele propagandei rusești.

Ce se întâmplă azi este încă o dovadă că liderii AUR funcționează ca agenți ai Moscovei în România și că miza acestui partid extremist este a de a scoate România din NATO și UE. Nu vor reuși niciodată. România iubește libertatea și democrația. România nu va ajunge pe mâna unor trompete trădătoare putiniste.

În timp ce Georgică face coloane de autocare degeaba și blochează străzi, oamenii decenți și buni se mobilizează să ajute refugiații ucrainieni. Societatea civilă, organizații umanitare, cetățeni simpli se organizează în teren. Colegi de ai mei sunt în vămi, cu camioane de ajutoare, pe telefoane cu autoritățile de aici și din Ucraina.", a scris președintele interimar al USR, Cătălin Drulă, pe Facebook.

 

VEZI ȘI: Mitingul ”AURusia”, criticat de internauți. ”Protestul va deveni violent. Să vă fie rușine. Vine și președintele de onoare pro-rus?”

AUR nu renunță la mitingul pe care îl organizează pe 27 februarie, în Piața Universității, în ciuda situației critice în care se află România, odată cu declanșarea invaziei rusești în Ucraina. Pe pagina de Facebook a formațiunii conduse de George Simion și Claudiu Târziu internauții le dau un avertisment și le cer să amâne mișcările de stradă.

Unul dintre suporterii AUR atrage atenția liderilor partidului că mitingul ”Vino cu factura la energie și dă-le-o în cap guvernanților” face jocul rușilor.

Citește continuarea articolului AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel