Drulă, gata pentru șefia USR. Declarația momentului: Vă asigur...

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă,  a făcut noi declarațiiprivind candidatur a sa la şefia partidului.

Cătălin Drulă afirmă că nu a luat încă o decizie privind o candidatură la şefia partidului, dar că o astfel de opţiune este "posibilă şi validă". El se declară convins că vor exista şi alte candidaturi pentru preşedinţia USR, scrie Agerpres.

"Voi anunţa această decizie în momentul în care o voi lua. Este o opţiune foarte posibilă şi validă. Congresul va fi în luna octombrie. Vă garantez că la noi nu va fi un singur candidat. Asta e o glumă - un congres organizat într-o singură săptămână. Toată lumea care ştie ceva dintr-un partid zice că atunci când ai o competiţie pe bune, reală, e nevoie de o lună - două în care se merge în filiale, se dezbat programe", a afirmat preşedintele interimar al USR la TVR.

"Am rămas doar noi, cei de la USR, singura opţiune liberală"

Drulă i-a reproşat fostului premier Florin Cîţu că a "dat guvernarea" PSD, în loc să construiască împreună cu USR o guvernare de dreapta, care să reprezinte o alternativă "liberală modernizatoare" pentru ţară.

"Ce fac dumnealor (liberalii, n.r.) la dumnealor în partid e treaba lor, până la urmă, cât timp nu influenţează România. Dar ce au făcut atunci a influenţat România. Acelaşi sistem de putere de tip militar, cu epoleţi, a intervenit atunci şi acum l-a ejectat pe omul pe care îl pusese atunci, ca să îl numească pe unul care chiar a fost militar. (...) Eu am spus de acum un an că supravieţuirea lui în politică (a lui Florin Cîţu, n.r.) e finită. Florin Cîţu a avut o şansă. A avut o şansă alături de noi şi vreo două-trei luni am sperat în acea şansă, să construiască alternativa liberală modernizatoare a României, într-o guvernare de dreapta. A dat guvernarea României PSD-ului, militarilor, serviciilor şi am rămas doar noi, cei de la USR, singura opţiune liberală, modernizatoare, pro-europeană din România care funcţionează pe baze democratice", a spus el. 

Vezi și: Circ în Parlament în timpul discursului lui Zelenski. ”Lasă, mă, George, că degeaba ai tricolorul în piept dacă tot pentru Moscova lucrezi” - VIDEO

Creşterea salariului minim cu 200 de lei. Marcel Ciolacu: Măsură sustenabilă. Ce voia USR avea impact bugetar de 60 miliarde

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel