”Drulă e absolut excepțional, s-a dus cu capul în rangă”. Mugur Ciuvică, promisiune în direct: ”Eu nu mai vin la televizor niciodată”. Radu Tudor: ”Riscați foarte mult”

Mugur Ciuvică a făcut o promisiune în direct, cu referire la dosarul vaccinurilor. 

Vorbind despre dosarul vaccinurilor și acuzațiile aduse lui Vlad Voiculescu, Ioana Mihăilă și Florin Cîțu și clauza de 5 zile de care nu s-a folosit România pentru a renunța la o parte din vaccinurile anti-COVID-19. 

”Clauza a expirat pentru că nu au notificat ei, în cele cinci zile, Comisia Europeană. Și ăsta este scandalul, cele 50 de milioane de vaccinuri nu au intrat în România, nici nu vor mai intra vreodată, dar banul se duce. Ele erau eșalonate pe vreo 2-3 ani, cred că până-n 2024, noi trebuia să primim an de an o sumedenie de vaccinuri în momentul în care oricum se cam știa curba de vaccinare de România, care o luase în jos. Nu are niciun sens! Iar dosarul era făcut pentru faptul că nu au accesat clauza aia, pe de-o parte, pe de altă parte n-au respectat nici toate procedurile legale în România pentru achiziții publice chiar în situația de urgență fiind. Dl. Drulă e absolut excepțional, îmi place foarte mult cum a intervenit. Ăilalți au fost șmecheri, și Cioloș, și PNL-ul - mai ales că n-au nicio treabă cu Cîțu, chiar se bucură. Drulă s-a dus fix cu capul în rangă, în sensul în care a preluat discursul PSD-ului, zice lumea. Dar e și discursul meu, de ani și ani de zile de pe vremea lui Băsescu. 

”Li s-a întors în freză”

”Deci vă regăsiți în Drulă?” a intervenit jurnalistul Radu Tudor. ”Nu, el se regăsește în mine, dar se regăsește lovindu-se de rangă, pentru că-n momentul în care unii dintre noi, eu nefiind vârf de lance, dar acoloșa, spuneam că se fac dosare politice, că nu e bine, că asta nu e justiție, că e armă politică, că Băsescu își bagă dușmanii la pușcărie, că Dragnea e urmărit aiurea pentru alea două doamne, că abuzul în serviciu e o făcătură, care creează posibilitatea unor dosare politice, Drulă, Cîțu, Voiculescu erau în Piața Victoriei cu luminițe și luminau ca să apere justiția, DNA, abuzul în serviciu și Dragnea la pușcărie pentru abuz în serviciu, ceea ce li s-a întors în freză”.

”Reiterez: Dacă Kovesi o pune sub acuzare pe Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene, eu nu mai vin la televizor niciodată pentru că înseamnă că sunt mult prea prost” a spus Mugur Ciuvică. ”Nici la Antena 3 CNN?” a întrebat Radu Tudor, amuzat de intervenția lui Mugur Ciuvică. ”Nicăieri, nici pe Instagram sau pe astea” a continuat președintele Grupului de Investigații Politice. ”Domnule Ciuvică, riscați foarte mult” a continuat Radu Tudor pe același ton. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel