EXCLUSIV  Drulă, copie a lui Băsescu. Chirieac și Ciuvică, despre chioșcurile de la metrou. Întrebare-cheie

Sursă foto: Gov.ro
Sursă foto: Gov.ro

Analistul politic Bogdan Chirieac și Mugur Ciuvică au comentat  subiectul demolării chioșcurilor de la metrou, în cadrul emisiunii "Miercurea Neagră" de la DC NEWS.

Bogdan Chirieac a pus o întrebare-cheie despre decizia de demolare a chioșcurilor de la metrou, făcând o comparație între Cătălin Drulă și Traian Băsescu.

"E copie după ce a făcut Traian Băsescu acum 20 de ani cu chioșcurile din București când a fost ales primar prima dată. Țineți minte, i-a dat în cap unuia, a desființat chioșcurile, și s-a bucurat poporul muncitor și a zis: "Mamă!"  La fel și domnul Drulă a desființat chioșcurile de la metrou. Acum zic și eu, bun, le-ai desființat pentru că erau a lu ăsta, nu știu cum îl cheamă, Rădoi e numele de familie, domnul Rădoi, dar niște chioșcuri nu ar fi bine să fie în anumite stații de metrou? Poate își ia omul un sandwich, un covrig, o apă.", a spus Bogdan Chirieac.

Și Mugur Ciuvică a susținut că niște chioșcuri la metrou ar fi totuși utile pentru bucureșteni.

"Asta spun și eu. Chioșcurile alea foloseau, pentru că dacă nu ar fi cumpărat cineva de la ele s-ar fi desființat singure. Bine, spun alții că așa cum atunci Băsescu a dărâmat chioșcurile din București, nu s-a bucurat lumea atunci. (...) Chioșcurile atunci când le-a dărâmat erau ca acum, erau niște lucruri utile și oamenii țipau, a fost scandal, dar el a făcut chestia asta la început, ca și Drulă, într-adevăr, deci seamănă lucrurile. În 2001 s-a apucat el de dărâmat chioșcuri. (...) Am înțeles că și Rădoi vrea să dărâme chioșcurile ca să pună alte chioșcuri de-ale lor. Asta să fie realizarea lor, că au dărâmat chioșcurile de la metrou. Nici pe alea nu le-au dărâmat toate că nu știu ale cui sunt, în ce sector e stația de metrou. O tâmpenie gen Clotilde Armand. Va fi scandal în continuare cu asta și cine va avea de suferit, vor fi călătorii de la metrou.", a aprobat Mugur Ciuvică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel