Drulă: Rădoi, s-a terminat! Ceea ce ai făcut zeci de ani nu mai merge

Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, a făcut primele declarații de presă după problemele de la metroul din București. 

Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, a anunțat că a înaintat în această după-amiază o plângere penală după protestul spontan de la metroul din București. 

”Aș vrea să încep în primul rând prin a le cere scuze bucureștenilor pentru că au fost obligați astăzi să treacă prin acest eveniment neplăcut, dar aș vrea în același timp să le cer scuze pentru că câteva zeci de miniștri ai transporturilor, în ultimii 20 de ani, au lăsat un buboi enorm să se formeze la metroul bucureștean. O mafie. Câtă vreme sunt eu aici vă asigur că statul nu va ceda niciun milimetru în fața mafiei pentru că despre asta este vorba. O grupare care se comportă mafiot și atunci când interesele îi sunt atinse recurge la șantaj. Liderul de cartel Ion Rădoi a decis că bucureștenii nu contează, că singurul lucru care trebuie să conteze sunt banii firmei pe care o controlează. Spun foarte clar: Rădoi, s-a terminat! Ceea ce ai făcut zeci de ani nu mai merge. Este absolut inadmisibil ca o infrastructură critică națională să fie blocată, ca șinele să fie ocupate, comițând astfel multiple infracțiuni și le-am trecut pe acestea într-o plângere penală pe care am înaintat-o DNA”, a declarat Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor. 

Circulația metroului în Capitală a fost blocată vineri dimineață, în urma unui protest spontan. Oamenii sunt disperați pentru că nu pot ajunge la timp la locul de muncă. 

VEZI ȘI: Oamenii, DISPERAȚI că nu pot circula cu metroul. Ce pot face să ajungă la serviciu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel