Drone necunoscute au survolat Parisul pe timpul nopţii

Autorităţile franceze trebuie să elucideze misterul dronelor care survolează Parisul. Dronele au fost reperate azi noapte în preajma Pieţei Concorde, în apropierea căreia se află ambasada Statelor Unite.

Aparatele fără pilot au apărut în timpul nopţii la Paris şi au survolat zone sensibile precum Turnul Eiffel, ambasada Statelor Unite sau Piaţa Concorde. Misterul nu a fost elucidat de poliţia franceză, informează TVR.

Unii experţi în domeniu susţin că cei care au dirijat aparatele sunt profesionişti care ar vrea să demonstreze că statul este incapabil să protejeze populaţia. Tipul dronelor este diferit de cel folosit de amatori pentru filmări, iar modul în care au fost folosite indică o operaţiune bine pusă la punct.

"Autoritatea aviatică civilă a precizat foare clar că este interzis orice zbor deasupra Parisului, indiferent de aparat. Interdicţia este valabilă şi pentru periferia Parisului, dacă nu ai o licenţă pentru un aparat ultra-uşor. Este nevoie de aprobare strictă pentru locurile pe care vrei să le survolezi", a declarat Pascal Scarsetto, specialist în drone.

La Paris este interzis zborul dronelor în timpul nopţii. Nu este pentru prima dată când drone necunoscute apar la Paris. Luna trecută a fost survolat, pentru câteva momente, Palatul Elysee, iar anul trecut, mai multe centrale nucleare au fost vizate de asemenea raiduri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel