EXCLUSIV  Drogurile aduse la mal de valuri au declanșat în lumea interlopă operațiunea "Mâncarea din Alge"

Pachet cocaina
Pachet cocaina

Mai multe pachete cu cocaină au naufragiat pe litoralul românesc. Cum, necum, imediat au apărut și cei care ar putea profita de acest cadou adus de natură. Astfel s-a declanșat operațiunea "Mâncarea din Alge", dar nu de către autorități ci de către lumea interlopă.

Un pachet cu cocaină a fost găsit în această dimineaţă pe plaja din Năvodari. Marfa a fost găsită de către oamenii care se plimbau pe plajă. Aceştia au sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns poliţiştii care au ridicat pachetul. Acum acesta se află în posesia celor de la DIICOT. Ambarcaţiuni de la Garda de Coastă fac căutări pe mare pentru a găsi şi alte pachete.

De asemenea se află poliţişti pe plajele din Vadu şi Năvodari. Nimeni nu ştie exact despre ce cantitate de droguri este vorba, însă autorităţile spun că aceste pachete provin din şalupa plină cu droguri care a fost găsită, recent, răsturnată în zonă.

Imediat după ce această descoperire a fost făcută publică s-au găsit și cei care ar putea profita de acest cadou adus de Marea Neagră. Discuțiile codate "Mâncarea din Alge" au început să fie lansate în lumea interlopă, care și-a trimis discipolii să penduleze pe plajă în căutarea altor astfel de pachete care ar putea fi aduse de valuri la mal. Asta înseamnă că operațiunea "Șalupa Răsturnată" nu a fost o acțiune monitorizată de polițiști ci doar un mare noroc. Surse din cadrul Poliției Române au declarat sub protecția anonimatului că acum Delta Dunării a devenit o zonă periată de agenții antidrog după ce evenimentul a arătat că traficanții folosesc această rută.

De aceea și autoritățile au lansat mesajul ca aceste droguri să nu fie consumate fiindcă au o puritate de 90%. 

Vezi și: Droguri pe plajă. Poliţia, apel către cetăţeni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel